Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 4 banane potrivite (foarte coapte)
  • 100 gr zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana de apa rece
  • o mana de alune caju
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine.

Intr-un bol amestecati faina, cacao, praful de copt si zaharul. Zdrobiti bananele pana ajung la consistenta unui piure fin. Incorporati uleiul si apa amestecand usor. Incepeti sa incorporati ingredientele solide, amestecand totul cu ajutorul unui tel sau a unei spatuli.

Turnati compozitia in vasul de ceramica. Presarati deasupra alunele caju.

Setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital pe temperatura LOW si pe timpul de 3.30. Sub capac puneti un prosop de bumbac, acesta va absorbi din aburii (condensul) ce se vor forma in timpul functionarii aparatului.

Scoateti prajitura din vasul de ceramica si lasati-o sa se raceasca pe un gratar metalic.

Taiati in triunghiuri si consumati cu mare drag.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura