Ingrediente
300 gr faina, 4 banane potrivite (foarte coapte), 100 gr zahar, 3 linguri cacao, 1/2 cana ulei, 1 cana de apa rece, o mana de alune caju, 1 lingurita praf de copt
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
4 voturi
Mod de preparare
Intr-un bol amestecati faina, cacao, praful de copt si zaharul. Zdrobiti bananele pana ajung la consistenta unui piure fin. Incorporati uleiul si apa amestecand usor. Incepeti sa incorporati ingredientele solide, amestecand totul cu ajutorul unui tel sau a unei spatuli.
Turnati compozitia in vasul de ceramica. Presarati deasupra alunele caju.
Setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital pe temperatura LOW si pe timpul de 3.30. Sub capac puneti un prosop de bumbac, acesta va absorbi din aburii (condensul) ce se vor forma in timpul functionarii aparatului.
Scoateti prajitura din vasul de ceramica si lasati-o sa se raceasca pe un gratar metalic.
Taiati in triunghiuri si consumati cu mare drag.