Reteta de negresa de post cu gem si nuci. Negresa de post cu gem si nuci reteta simpla. Negresa de post. Dulciuri de post.
Reteta de negresa de post cu gem si nuci o am de foarte multi ani. Este cea mai simpla si gustoasa din cate am incercat, iar rezultatul este grozav.
Este o prajitura economica, aromata, umeda, cu o crusta crocanta de nuci si zahar pudra.
Negresa de post cu gem si nuci se prepara foarte simplu. Aveti nevoie doar de un bol si o spatula.
Asadar, puneti in bol faina, zaharul, cacaua, sarea, nucile si praful de copt. Amestecati bine pentru omogenizare.
Adaugati gemul (eu am ales de caise), uleiul, apa minerala si mai amestecati cat sa se distribuie bine ingredientele.
Ungeti cu ulei si tapetati cu faina o tava de 22x30 cm, transferati aluatul si nivelati-l bine. Presarati nucile si cerneti deasupra zaharul pudra vanilat.
Coaceti negresa de post cu gem si nuci la 170 de grade C, cuptor praincalzit, pentru 35-40 de minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Taiati negresa numai dupa ce s-a racit complet. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii