autor:

Fara foto

» » , Retete de post, Slow Cooking

Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot

Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2016

Ingrediente
400 g faina, 200 g zahar, 3 linguri cacao, 1 lingurita praf copt, 400 g gem caise, 250 ml apa minerala, 250 ml ulei, esenta portocala, 200 g nuci, 50 g ciocolata amaruie, 50 g portocala confiata

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt.

Amestecam ingredientele uscate. Adaugam uleiul, apa minerala, esenta si gemul. Daca nu aveti gem de caise puteti folosi si alt gem cu conditia sa fie acrisor.

Amestecam pana la omogenizare. Nuca o prajim in cuptor si apoi o sfaramam astfel incat sa ramana bucatele.

Amestecam si turnam aluatul in vasul aparatului slow cooker Crock Pot. In mod normal vasul este antiaderent insa mie mi-a fost teama, fiind vorba de un blat umed, ca nu voi reusi sa o scot perfect din forma asa ca am folosit hartie de copt.

Setam aparatul Crock Pot la temperatura high pentru doua ore si treizeci de minute.

Lasam sa se raceasca si apoi taiem prajitura felii. Topim ciocolata amaruie pe bain marie, impreuna cu uleiul si turnam peste felia de prajitura (daca tineti post verificati ambalajul sa fiti siguri ca ciocolata este de post). Presaram deasupra coaja de portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine. Intr-un bol

1 vot    0 comentarii
4h
Slow Cooking
Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Cotlet de porc cu sos de ceapa la Slow Cooker

Sarati si piperati carnea pe ambele parti. Puneti carnea in tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei si

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf copt
  • 400 g gem caise
  • 250 ml apa minerala
  • 250 ml ulei
  • esenta portocala
  • 200 g nuci
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 g portocala confiata

Raporteaza reteta

Retete
de vio_dreams
Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Batem spuma albusurile. Adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare si lucioasa, apoi adaugam

7 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Ungeti forma cu putin unt, daca aveti forma de silicon sariti peste aceasta operatiune. Spalati ciresele,

18 voturi    6 comentarii
40 min
Budinci
Tarta cu capsune si rubarba

Tarta cu capsune si rubarba

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam oul. Amestecam pana la incorporare.Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Placinta cu aroma de toamna Placinta cu aroma de toamna

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma. Se pun galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

Se foloseste o rata intreaga, se curata bine. Se taie marul, dovleacul, gutuiul si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Fripturi
Fajitas cu legume la slow cooker Crock-Pot – de post