Se fierbe laptele, se adauga untul cu cacaoa si zaharul (din aceasta compozitie se scot 2 linguri) si se pun peste lapte, se amesteca bine pana rezulta o crema, se scot 15 linguri. Se bat albusuruile spuma apoi se adauga cele 2 linguri de (zahar+unt+cacao). La compozitie se mai adauga faina, nuca, galbenusurile,albusurile batute spuma si praful de copt (se tin dinainte intr-un pahar cu putina zeama de lamaie). Cuptorul trebuie sa fie inchins inainte, se lasa 15-30 min cand este gata se adauga restul de lapte+zahar+unt+cacao si se orneaza dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii