autor:

Corina_Corinush

» » Dulciuri diverse

Negresa delicioasa cu nuca

Autor: Corina_Corinush (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corina_Corinush (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2013

Ingrediente
1 cana lapte cald, 1 pachet de unt, 1 praf de copt, 1 cana faina, 1 lingurita de zeama de lamaie, helas sau otet (pentru praful de copt), 1/2 cana de nuca macinata (sau ce preferati), 2 cani de zahar, 4 oua, 5 linguri cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe laptele, se adauga untul cu cacaoa si zaharul (din aceasta compozitie se scot 2 linguri) si se pun peste lapte, se amesteca bine pana rezulta o crema, se scot 15 linguri. Se bat albusuruile spuma apoi se adauga cele 2 linguri de (zahar+unt+cacao). La compozitie se mai adauga faina, nuca, galbenusurile,albusurile batute spuma si praful de copt (se tin dinainte intr-un pahar cu putina zeama de lamaie). Cuptorul trebuie sa fie inchins inainte, se lasa 15-30 min cand este gata se adauga restul de lapte+zahar+unt+cacao si se orneaza dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa delicioasa cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Acest tip de fursecuri sunt pufoase, usoare si potrivite pentru pauza de la serviciu sau de la scoala. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Una din diferentele intre cupcakes si muffins consta indeosebi in faptul ca la muffins se foloseste,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana lapte cald
  • 1 pachet de unt
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • helas sau otet (pentru praful de copt)
  • 1/2 cana de nuca macinata (sau ce preferati)
  • 2 cani de zahar
  • 4 oua
  • 5 linguri cacao.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti arlechini