Mai intai amesteci zaharul cu lichidul ales,pana se topeste zaharul,dupa care omogenizezi cu faina(s-ar putea sa trebuiasca mai mult de 5 cani de faina,depinde de cat lichid puneti).Dupa ce omogenizezi compozitia cum trebuie,adaugi cacao(cat mai multa dupa cum am specificat) si apoi incepi sa adaugi restul ingredientelor.Nu conteaza ordinea.Singurul lucru care i-l lasi la sfarsit este nuca,in cazul in care pui si nuca,pe aia o adaugi la sfarsit dupa ce ai pus compozitia in tava.Tava inainte sa pui compozitia,ori o ungi cu margarina si apoi faina ori pui hartie speciala pentru copt ca sa nu se lipeasca.Apoi bagi tava la cuptop,de preferinta la 180 de grade cuptorul.Ca sa iti dai seama ca e facuta o incerci cu o scobitoare.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii