Intr-o craticioara se topesc untul si ciocolata,pe foc mic;se racesc 10 minute.Intr-un castron mare se bat ouale,zaharul vanilia si sarea.Se adauga in mixtura de ciocolata.Se adauga faina si nucile;se amesteca bine.
Se toarna intr-o tava de copt unsa.Se coace timp de 40-45 de minute,sau pina cind o scobitoare infita in mijlocul prajiturii iese cu frimituri moi.Se raceste pe gratar.Se pudreaza cu zahar,dupa gust.Se taie in dreptunghiuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii