autor:

autor

» » Prajituri

Negresa in pijama

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
B l a t u l: 6 oua intregi, 180 g zahar, 70 g faina, 3 linguri cacao, , C r e m a: 200 g unt, 120 g zahar, 2 linguri cacao, , S p u m a: 4 albusuri, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 2h

67 voturi

Mod de preparare

Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta.

Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Peste aceasta crema se pune spuma, care se face astfel: 4 albuse, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie se bat pe aburi pina se ingroasa. Se lasa cca 10 minute sa se raceasca, apoi se intinde peste crema. Deasupra spumei se rade ciocolata.
Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa in pijama" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Prajituri
Strudel cu mere, migdale si stafide

Strudel cu mere, migdale si stafide

Pentru aluat, se amesteca faina cu 1 lingura unt topit, oul sarea si apa.Se framanta aluatul pana

5 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

67 voturi

Ingrediente

  • B l a t u l: 6 oua intregi
  • 180 g zahar
  • 70 g faina
  • 3 linguri cacao
  • C r e m a: 200 g unt
  • 120 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • S p u m a: 4 albusuri
  • 200 g zahar
  • 2 prafuri de vanilie

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

297 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose rapide de Sf. Valentin

Briose rapide de Sf. Valentin

Cele 3 ouă se mixează cu 150 g zahăr pentru 5 minute, până se dizolvă zahărul. Se mai adauga apoi 4 linguri de ulei și

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure

Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure

Am început prin a face "caviarul" de fructe de pădure: am pus pe foc fructele, lăsând câteva pentru decor,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Budinci