Negresa la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa
Negresa la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 300g ciocolata neagra
  • 200g unt
  • 300g zahar
  • 4 oua
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 300g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200g iaurt
  • 100g ciocolata neagra
  • 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey)
  • nuca maruntita

Mod de preparare

Un desert excelent preparat cu ajutorul aparatului slow cooker Crock Pot.

Topim la bain-marie ciocolata si untul.

Cu ajutorul unui mixer batem zaharul, ouale si vanilia. Incorporam ciocolata topita.

Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine.

Turnam compozitia in oala noastra Crock-Pot (noi am folosit hartie de copt, este mai usor de scos din forma).

Setam timpul la 4-5 ore pe HIGH.

Cand este gata o scoatem din forma si o lasam sa se raceasca. In acest timp facem sosul de ciocolata, foarte simplu, topim toate ingredientele la bain-marie.

Turnam sosul de ciocolata peste negresa si ornam cu nuca maruntita din belsug.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise