Un desert excelent preparat cu ajutorul aparatului slow cooker Crock Pot.
Topim la bain-marie ciocolata si untul.
Cu ajutorul unui mixer batem zaharul, ouale si vanilia. Incorporam ciocolata topita.
Adaugam faina si praful de copt si amestecam bine.
Turnam compozitia in oala noastra Crock-Pot (noi am folosit hartie de copt, este mai usor de scos din forma).
Setam timpul la 4-5 ore pe HIGH.
Cand este gata o scoatem din forma si o lasam sa se raceasca. In acest timp facem sosul de ciocolata, foarte simplu, topim toate ingredientele la bain-marie.
Turnam sosul de ciocolata peste negresa si ornam cu nuca maruntita din belsug.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii