Eu pregatesc aceasta reteta cind am putin timp si atunci cind cei" trei muschetari" care ii am stau pe linga mine si ma intreaba"mama cind faci ceva bun?".
Asa ca iata:se pun toate ingredientele la un loc si se amesteca bine,de preferat laptele sa fie un pic caldut asa zaharul se topeste mai repede si nu ingreuneaza cresterea prajiturii in cuptor,dupa care se pune in tava unsa si tapetata sau cu hirtie de copt si se da la cuptor.Daca aveti cuptor cu grade e bine la 180-200 cca. 20 de minute si lasatio sa se raceasca in cuptor,la cuptorul normal e bine sa fie incins in prealabil.Eu consider foarte important aceste lucruri si de asta le scriu,poate multi o sa zica vai da ce eu nu stiu,eu cred ca depinde foarte mult de cuptor,asa ca atentie.Dupa ce sa racit o taiati in forma dorita si o serviti cu glazura pt cine are mai mult timp si pentru cine nu are se gaseste in comert caramel foarte bun si ieftin asa ca "Pofta buna"
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii