Ingrediente
Ingrediente:, 2 oua, 2 cani de zahar, 4 cani de faina, 2 cani de lapte, un plic de praf de copt(eu aici folosesc praf de copt imperial"care e pt jumate de kg de faina,puteti folosi o lingura de bicarbonat in loc), 6 linguri de ulei sau 100 gr de margarina, cacao dupa preferinta si binenteles sare si mirodenii.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
48 voturi
Mod de preparare
Asa ca iata:se pun toate ingredientele la un loc si se amesteca bine,de preferat laptele sa fie un pic caldut asa zaharul se topeste mai repede si nu ingreuneaza cresterea prajiturii in cuptor,dupa care se pune in tava unsa si tapetata sau cu hirtie de copt si se da la cuptor.Daca aveti cuptor cu grade e bine la 180-200 cca. 20 de minute si lasatio sa se raceasca in cuptor,la cuptorul normal e bine sa fie incins in prealabil.Eu consider foarte important aceste lucruri si de asta le scriu,poate multi o sa zica vai da ce eu nu stiu,eu cred ca depinde foarte mult de cuptor,asa ca atentie.Dupa ce sa racit o taiati in forma dorita si o serviti cu glazura pt cine are mai mult timp si pentru cine nu are se gaseste in comert caramel foarte bun si ieftin asa ca "Pofta buna"
mia (Chef de cuisine) , 12 august 2010
Rapida si delicioasa..............