autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negrese

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
7 galbenusuri, 1 cana zahar, 2 linguri cacao, un paharel de lapte caldut, 1 pahar ulei, 1 lingura de bicarbonat stins, 1 cana si 3 sferturi de faina, desupra se pune gem si albusurile batute spuma cu 1 cana de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se pune intr-o tava unsa si cand este aproate gata se pune gemul si albusul batut, se mai da o data la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negrese

Negrese

Bati 8 albusuri cu putina sare pana cand se fac spuma. Adaugi zaharul si il bati pana se topeste.

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Negrese cu nucă

Negrese cu nucă

Cred că toată lumea a auzit de vestitele negrese. Mie mi-a făcut cu ochiul o rețetă de negrese

18 voturi    6 comentarii
1h 25 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Asta e ala reteta!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Am mai trimis un comentariu legat de negrese.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 7 galbenusuri
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • un paharel de lapte caldut
  • 1 pahar ulei
  • 1 lingura de bicarbonat stins
  • 1 cana si 3 sferturi de faina
  • desupra se pune gem si albusurile batute spuma cu 1 cana de zahar

Raporteaza reteta

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Asta e ala reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Nuci