autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negrese

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
7 galbenusuri, 1 cana zahar, 2 linguri cacao, un paharel de lapte caldut, 1 pahar ulei, 1 lingura de bicarbonat stins, 1 cana si 3 sferturi de faina, desupra se pune gem si albusurile batute spuma cu 1 cana de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se pune intr-o tava unsa si cand este aproate gata se pune gemul si albusul batut, se mai da o data la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negrese

Negrese

Pentru blat se amesteca bine ingredientele si se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina,

8 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BROWNIES (NEGRESE) FARA FAINA

BROWNIES (NEGRESE) FARA FAINA

Se incalzeste cuptorul la 180 grade (160 cele electrice cu ventilator) si se unge o forma de chec

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Asta e ala reteta!

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    Am mai trimis un comentariu legat de negrese.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 7 galbenusuri
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • un paharel de lapte caldut
  • 1 pahar ulei
  • 1 lingura de bicarbonat stins
  • 1 cana si 3 sferturi de faina
  • desupra se pune gem si albusurile batute spuma cu 1 cana de zahar

Raporteaza reteta

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Asta e ala reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu visine Chec cu visine

Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca cu untul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală