Margarina, zaharul, apa si 2-3 linguri de cacao se incalzesc pe foc pana se topeste margarina. Se lasa sa se raceasca, iar din compozitie se iau aprox 10-15 linguri pt glazura.
Se adauga galbenusurile, bicarbonatul si faina adugata in ploaie. Dupa ce se amesteca bine se adauga albusurile batute spuma.
Se unge si se tapeteaza o tava. Se baga la cuptor la foc potrivit si se inceaca aluatul cu o scobitoare.
In compozitia pt glazura se adauga cacao pana se ingroasa.
Alunele se presara peste glazura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii