Margarina, zaharul, apa si 2-3 linguri de cacao se incalzesc pe foc pana se topeste margarina. Se lasa sa se raceasca, iar din compozitie se iau aprox 10-15 linguri pt glazura.
Se adauga galbenusurile, bicarbonatul si faina adugata in ploaie. Dupa ce se amesteca bine se adauga albusurile batute spuma.
Se unge si se tapeteaza o tava. Se baga la cuptor la foc potrivit si se inceaca aluatul cu o scobitoare.
In compozitia pt glazura se adauga cacao pana se ingroasa.
Alunele se presara peste glazura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii