Ingrediente
2/3 cana faina, 1/2 cana pudra de cacao fara zahar, 1 lingura praf de copt, 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/4 lingurita sare, 3/4 cana zahar brun deschis Îndesat, 1/4 cana unt crema de arahide, 3 linguri ulei de masline rafinat, 1 ou mare, 2 lingurite esenta de vanilie, 1/2 cana nuci tocate mare, 30 g ciocolata semidulce, taiata bucati
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
1 vot
Mod de preparare
unge putin o tava de copt din metal, patrata, cu
latura de 20 cm. Pe o foaie de hârtie cerata, se
amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt si
sarea.
Într-un castron, se bat bine cu un mixer electric
zaharul brun, untul de arahlde, uleiul si oul, cu un
mixer. Se adauga vanilia. La viteza mica, se adauga
amestecul cu faina, Se incorporeaza nucile,
mensoarele Si Ciocolata.
Se coc 25-30 de minute, sau pâna când o
scobitoare introdusa in centru iese curata, dar cu
unele finmitun prinse de ea. Se raceste În tava pe
un gratar, Înainte de a fi taiata În 8 bucati.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009
Nu stiu daca m-as incumeta sa o fac. Nu stiu ce va iesi!