Se separa ouale, albusul intr-un vas, galbenusul in alt vas.
Albusul se amesteca cu o cana de zahar si se zbate pana ce zaharul se topeste (daca vreti sa fie negresele mai pufoase , zbateti albusul si adaugati usor , usor zaharul, nu tot odata ).
Galbenusul se amesteca impreuna cu jumatate cana de lapte , jumatate de ulei , amoniacul (daca doriti si arome sau alune macinate ).
Trebuie lasata la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pentru crema aveti nevoie de trei sferturi cana de zahar , 3 linguri de cacao , alunele macinate si jumatate cana de apa , se amesteca cele 4 ingrediente si se pun la foc , le lasati pana ce credeti ca zaharul sa topit , dupa aceasta glazura se toarna peste prajitura, o lasati putin la racit si dupa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii