Bati 8 albusuri cu putina sare pana cand se fac spuma. Adaugi zaharul si il bati pana se topeste. Apoi, adaugi uleiul, galbenusurile, faina si praful de copt si amesteci usor cu lingura de lemn pana incorporezi totul. Ungi tava cu ulei si pui compozitia in ea. O bagi la cuptor si o lasi 20-35 de minute la 200 de grade.
Siropul: Intr-o craticioara pui apa, cacao si ulei. Adaugi zaharul. Cand compozitia incepe sa fiarba, opresti focul si adaugi esenta de rom. Amesteci bine.
Dupa ce blatul e gata, il intepi cu furculita din loc il loc si pui siropul peste el. Apoi, presari nuca de cocos deasupra. Servesti prajiturile abia dupa o ora, dupa ce se mai inmoaie.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii