Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
o lingura rasa de bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet de mere, un borcan de 400 g gem, 1 1/2 borcan de 400 g cu apa, 10 linguri de zahar, 1 pahar de ulei, 4-5 linguri de cacao, 20 de linguri faina (trebuie sa iasa compozitia ca la chec), Puteti adauga in compozitie la alegere nuca, alune, stafide,nuca de cocos
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Intr-un castron se toarna gemul, apa, uleiul, zaharul, cacao, bicarbonatul stins in zeama de lamaie sau otet de mere, puteti adauga dupa preferinta nuca, alune, stafide, nuca de cocos ,se amesteca bine, dupa care se adauga faina. Dupa ce se omogenizeaza bine compozitia obtinuta se toarna in tava unsa in prealabil cu putin ulei sau margarina. Prajitura se incearca cu scobitoarea pentru a vedea cand este gata. Cand este coapta se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar si se taie dupa preferinta.
Este o prajitura simpla, se prepara foarte rapid si este tare delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Intr-un castron se amesteca mascarpone, frisca lichida si smantana. Toate aceste trei ingrediente
22 voturi
7 comentarii
1h
Ouale se separa (albusuri si galbenusuri).
Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul.
Se
2 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009
Foarte, foarte apetisanta
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
Este tare delicioasa...O recomand din tot sufletul...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009
Cred ca este buna.