autor:

irina morari

» » Prajituri

Negrese fine

Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 cana zahar, 1 cana ulei, 1 cana apa minerala, 1 cana nuca macinata, 2 cani faina, 1 praf de copt, 1-2 ling cacao, esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, zaharul si apa, se adauga nuca si faina si praful de copt, apoi cacaua si romul. Se coc in cupusoare mici de briose si daca doresti se poate adauga si fructe, alune, gem...pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese fine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Marina (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

    As dori sa o incerc,e destul de simpla si dupa nume,trebuie sa iasa fine si ft. ft. gustoase......Felicitari!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Frumoasa reteta !Bravo !Mi-o imaginez.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Interesanta reteta!

    • irina morari

      irina morari (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Maria nu stiu ce sa-ti zic,dar ma gandesc ca merge.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      O sa incerc si eu reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Irina, in tava nu se poate, eu nu am cupe de briose.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta. O voi incerca si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana nuca macinata
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 1-2 ling cacao
  • esenta rom

Raporteaza reteta

Retete
de irina morari
Pastida (placinta cu ciuperci)

Pastida (placinta cu ciuperci)

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.

5 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Aripioare crocante

Aripioare crocante

Facem o marinata. Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si

1 vot    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Spaghete chinezesti

Spaghete chinezesti

Legumele sunt feliate foarte subtire. Intr-o tigaie mai intinsa, cu putin ulei calim legumele la

5 voturi    2 comentarii
50h
Aperitive

Marina (Chef de cuisine)

As dori sa o incerc,e destul de simpla si dupa nume,trebuie sa iasa fine si ft. ft. gustoase......Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitatea casei Tarta cu fructe de padure