Preincalziti cuptorul la 180*C.Tapetati cu hartie de copt o tava patrata(25/25)sau rotunda dar adanca de minim 5 cm.Frecati untul cu zaharul, adaugati pe rand ouale si apoi galbenusul.Incorporati ciocolata topita, cafeaua si romul.Amestecati faina cu praful de copt, apoi cerneti deasupra compozitiei, adaugati sarea si amestecati delicat de jos in sus rotind vasul.Frecati branza de vaci cu zaharul,adaugati galbenusul si amidonul. Adaugati coaja de portocala si esenta. Turnati compozitia de ciocolata in tava, nivelati uniform si deasupra repartizati crema de branza. Luati o furculita si neteziti crema in zigzag. Dati la cuptor circa 20-25 minute. Negresele sunt coapte daca scobitoarea infipta in centru, iese cu firimituri lipicioase.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii