autor:

Maricor

» » Prajituri

Negrese marmorate

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
120g unt la temp. camerei, 200g zahar pudra, 2 oua, plus un galbenus, 200g ciocolata amaruie topita, 4 linguri espresso, 1 lingura de rom, 165g faina integrala, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, Pentru crema:, 340g branza de vaci proaspata, 100g zahar pudra, 1 galbenus, 60g amidon de porumb, 2 plicuri de coaja de portocala Dr.Oetker, 1 lingura esenta gel portocale

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180*C.Tapetati cu hartie de copt o tava patrata(25/25)sau rotunda dar adanca de minim 5 cm.Frecati untul cu zaharul, adaugati pe rand ouale si apoi galbenusul.Incorporati ciocolata topita, cafeaua si romul.Amestecati faina cu praful de copt, apoi cerneti deasupra compozitiei, adaugati sarea si amestecati delicat de jos in sus rotind vasul.Frecati branza de vaci cu zaharul,adaugati galbenusul si amidonul. Adaugati coaja de portocala si esenta. Turnati compozitia de ciocolata in tava, nivelati uniform si deasupra repartizati crema de branza. Luati o furculita si neteziti crema in zigzag. Dati la cuptor circa 20-25 minute. Negresele sunt coapte daca scobitoarea infipta in centru, iese cu firimituri lipicioase.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese marmorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza feta

Prajitura cu branza feta

Se pregateste o tava de aragaz, se unge bine cu ulei de masline, se pregateste cuptorul la aragaz.

7 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam. Faina

10 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 120g unt la temp. camerei
  • 200g zahar pudra
  • 2 oua
  • plus un galbenus
  • 200g ciocolata amaruie topita
  • 4 linguri espresso
  • 1 lingura de rom
  • 165g faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru crema:
  • 340g branza de vaci proaspata
  • 100g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 60g amidon de porumb
  • 2 plicuri de coaja de portocala Dr.Oetker
  • 1 lingura esenta gel portocale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Chec cu portocale