autor:

Maricor

» » Prajituri

Negrese marmorate

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
120g unt la temp. camerei, 200g zahar pudra, 2 oua, plus un galbenus, 200g ciocolata amaruie topita, 4 linguri espresso, 1 lingura de rom, 165g faina integrala, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, Pentru crema:, 340g branza de vaci proaspata, 100g zahar pudra, 1 galbenus, 60g amidon de porumb, 2 plicuri de coaja de portocala Dr.Oetker, 1 lingura esenta gel portocale

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180*C.Tapetati cu hartie de copt o tava patrata(25/25)sau rotunda dar adanca de minim 5 cm.Frecati untul cu zaharul, adaugati pe rand ouale si apoi galbenusul.Incorporati ciocolata topita, cafeaua si romul.Amestecati faina cu praful de copt, apoi cerneti deasupra compozitiei, adaugati sarea si amestecati delicat de jos in sus rotind vasul.Frecati branza de vaci cu zaharul,adaugati galbenusul si amidonul. Adaugati coaja de portocala si esenta. Turnati compozitia de ciocolata in tava, nivelati uniform si deasupra repartizati crema de branza. Luati o furculita si neteziti crema in zigzag. Dati la cuptor circa 20-25 minute. Negresele sunt coapte daca scobitoarea infipta in centru, iese cu firimituri lipicioase.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese marmorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Mint chocolate Cookies

Mint chocolate Cookies

Se incinge cuptorul la 190 . Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si

2 voturi    0 comentarii
35 min
Prajituri
Tort Zebra cu inghetata

Tort Zebra cu inghetata

Ingheatata de cacao: Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca

10 voturi    2 comentarii
4h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 120g unt la temp. camerei
  • 200g zahar pudra
  • 2 oua
  • plus un galbenus
  • 200g ciocolata amaruie topita
  • 4 linguri espresso
  • 1 lingura de rom
  • 165g faina integrala
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru crema:
  • 340g branza de vaci proaspata
  • 100g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 60g amidon de porumb
  • 2 plicuri de coaja de portocala Dr.Oetker
  • 1 lingura esenta gel portocale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
fursecuri cu stafide