Se bat albusurile cu zaharul foarte bine, se adauga pe rand galbenusurile, cacaoa si faina. Se ia o tava potrivita ca marime se unge, se tapeteaza si se toarna compozitia. Se da la cuptor 20-30 min la foc potrivit, si dupa ce se coace se lasa un pic sa se racoreasca.
Cat se coace blatul, se face bezeaua: 6 albusuri se bat foarte bine cu 300 grame zahar si zeama de lamaie.
Bezeaua se intinde uniform peste blatul racorit si se baga din nou la cuptor cat sa prinda o crusta. Se scoate si se lasa sa se raceasca.
Glazura
150 grame zahar puse intr-o cratita cu 70 grame cacao si putina apa, se fierb pana se face o smantana groasa. Se amesteca cu un pachet de unt bine frecat. Se pune deasupra bezelei. Se poate glazura si cu nuca caramel.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii