blat:Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga margarina,cacao,faina,laptele.Se pune alternativ praful de copt stins in zeama de lamaie.
crema:Se bat albusurile spuma,se pune zaharul si otetul si se fierb la beu-mari pana se ingroasa.
glazura:Se fierb toate la un loc pana se topeste untul si incepe sa se ingroasa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii