Reteta postata pe: 28 aprilie 2009
Ingrediente
Pentru aluat:6 oua,180 gr.zahar,30 gr.cacao,50 gr.faina,un praf de sare,1 plic zahar vanilat., Pentru bezea:4 albusuri,200 gr.zahar,in praf de sare., Pentru crema:200 gr.unt,100 gr.zahar pudra(sau dupa gust),50 gr.cacao.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
6 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare si 180 gr.zahar,se adauga 6 galbenusuri,cacaoua si faina.Se unge tava si se tapeteaza cu faina(sau hartie pergament)se toarna compozitia si se coace la foc potrivit circa 30 min.intre timp se face bezeaua:se bat cele 4 albusuri spuma tare cu 200 gr.de zahar si se intinde peste prajitura,se mai baga la cuptor pana este facuta bezeaua.Se incearca cu paiul.
Se scoate prajitura si se lasa la racit,dupa care se adauga crema de cacao.200 gr.unt se freaca bine cu zaharul pudra si cacaoua care se intinde usor peste bezea.
Daca ti-a placut reteta noastra "NEGRII IN CAMASI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009
Ma bucur ca ai postat reteta asta. O pierdusem. E foarte delicata. Multumesc