autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

NEGRII IN CAMASI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:6 oua,180 gr.zahar,30 gr.cacao,50 gr.faina,un praf de sare, plic zahar vanilat., Pentru bezea:4 albusuri,200 gr.zahar,in praf de sare., Pentru crema:200 gr.unt,100 gr.zahar pudra(sau dupa gust),50 gr.cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

6 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare si 180 gr.zahar,se adauga 6 galbenusuri,cacaoua si faina.Se unge tava si se tapeteaza cu faina(sau hartie pergament)se toarna compozitia si se coace la foc potrivit circa 30 min.intre timp se face bezeaua:se bat cele 4 albusuri spuma tare cu 200 gr.de zahar si se intinde peste prajitura,se mai baga la cuptor pana este facuta bezeaua.Se incearca cu paiul.
Se scoate prajitura si se lasa la racit,dupa care se adauga crema de cacao.200 gr.unt se freaca bine cu zaharul pudra si cacaoua care se intinde usor peste bezea.
Daca ti-a placut reteta noastra "NEGRII IN CAMASI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosele cu rom

Gogosele cu rom

Intr-un castron se cerne faina si se amesteca impreuna cu praf de copt,se adauga rom,oua,sare si

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Biscuiti cu lavanda

Biscuiti cu lavanda

Ce poate fi mai frumos decat miros de biscuiti proaspat scosi din cuptor duminica dimineata? Cele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    Ma bucur ca ai postat reteta asta. O pierdusem. E foarte delicata. Multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:6 oua,180 gr.zahar,30 gr.cacao,50 gr.faina,un praf de sare, plic zahar vanilat.
  • Pentru bezea:4 albusuri,200 gr.zahar,in praf de sare.
  • Pentru crema:200 gr.unt,100 gr.zahar pudra(sau dupa gust),50 gr.cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Ma bucur ca ai postat reteta asta. O pierdusem. E foarte delicata. Multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pere in sos de vin