autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

NEGRII IN CAMASI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru aluat:6 oua,180 gr.zahar,30 gr.cacao,50 gr.faina,un praf de sare, plic zahar vanilat., Pentru bezea:4 albusuri,200 gr.zahar,in praf de sare., Pentru crema:200 gr.unt,100 gr.zahar pudra(sau dupa gust),50 gr.cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

6 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare si 180 gr.zahar,se adauga 6 galbenusuri,cacaoua si faina.Se unge tava si se tapeteaza cu faina(sau hartie pergament)se toarna compozitia si se coace la foc potrivit circa 30 min.intre timp se face bezeaua:se bat cele 4 albusuri spuma tare cu 200 gr.de zahar si se intinde peste prajitura,se mai baga la cuptor pana este facuta bezeaua.Se incearca cu paiul.
Se scoate prajitura si se lasa la racit,dupa care se adauga crema de cacao.200 gr.unt se freaca bine cu zaharul pudra si cacaoua care se intinde usor peste bezea.
Daca ti-a placut reteta noastra "NEGRII IN CAMASI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Catifea de ciocolata

Catifea de ciocolata

La bain-marie se topeste ciocolata cu untul si smantina pina se topeste complet. Se incalzeste cuptorul

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars cu dovleac

Crema de zahar ars cu dovleac

Se incepe cu prepararea piureului de dovleac. Dovleacul se taie in 2 jumatati; se curata de seminte

17 voturi    17 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    Ma bucur ca ai postat reteta asta. O pierdusem. E foarte delicata. Multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:6 oua,180 gr.zahar,30 gr.cacao,50 gr.faina,un praf de sare, plic zahar vanilat.
  • Pentru bezea:4 albusuri,200 gr.zahar,in praf de sare.
  • Pentru crema:200 gr.unt,100 gr.zahar pudra(sau dupa gust),50 gr.cacao.

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Ma bucur ca ai postat reteta asta. O pierdusem. E foarte delicata. Multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec de post cu portocale