Intr-o cratita marisoara punem mierea, zaharul si untul la topit pe foc mic-amestecam cu o lingura pana se topeste totul si zaharul nu se mai simte luam de pe foc adaugam sarea si dupa aceea adaugam restul ingredientelor amestecand bine pana totul este cuprins.
Turnam totul intr-o forma de chec joasa pe care am pus o folie de aluminium sau foaie plastica si lasam sa se raceasca dupa care taiem in felii foarte subtiri si servim.
Se mentine foarte bine intr-o cutie ermetica la frigider.
Am pregatit-o dupa o reteta alui Karin Goren dar dupa dorinta mea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii