Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul pina fierbe.
Dupa ce fierbe se stinge focul,se toarna compozitia intr-o forma(sa fie cam de un deget grosimea), se pune smintina, se orneaza.Eu pun tot timpul peste gris,un fel de crema , aici se numeste\"qusta\".Este facuta de firma \'\'Nestle\", sau alte firme.Inainte sa se puna smintina, trebuie lasat la rece, putin, chiar frigider;cind e gata si ornata, se da iar la rece,putin.Dupa aceea se maninca.
De data asta am pus o astfel de crema(neindulcita).facuta de o firma araba;asta am avut in casa.
Foarte multa lume foloseste mierea de albine.Cred ca puteti face un amestsc de niste frisca nebatuta cu niste smintina...de ce nu.Faceti in asa fel , sa fie bun.
Ceea ce folosesc eu nu e dulce, dar e mai gras;faceti cum va place.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii