Se incinge cuptorul la 200gr.. Se topeste margarina pe aragaz, se ia de pe foc, se adauga scortisoara si cardamomul si se amesteca, pana ce masa devine omogena.
Se incorporeaza samburii de nuca, se amesteca bine pana ce se acopera complet, se intind pe o tava si se rumenesc, circa 8 minute, in cuptorul incins.
Se pune zaharul intr-un castron, se adauga nucile coapte (fierbinti), se amesteca pana ce se acopera bine cu zahar si se servesc calde sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii