Se freaca margarina cu zaharul pina devine spuma apoi se pun ouale,o lingura amoniac stins in lapte,apoi adaugam faina amestecam pina devine o coca elasteca,se da la rece 1/2 ora.
O scoatem din frigider si incepem sa facem bilute mici pe care le asezam in forma speciala de facut nuci,le punem pe ochiul aragazului la copt.
Facem o crema sa le umplem din ciocolata (gasita in comert) cu nuci pisate,umplem jumatatile de nuci scoase din forma de copt apoi le apropiem.
La sfarsit le dam cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii