autor:

Fara foto

» » Aperitive

Nudli cu branza rasa

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi, , 1 ou, , 1 lingura gris, , 150 g faina, , putina sare, , lapte cat e nevoie,, unt pentru prajit, , branza telemea (veche) rasa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se preseaza (sau se dau pe razatoare). Se amesteca cu oul, grisul, faina, sarea si lapte cat cuprinde si se framanta un aluat tare.
Se intinde aluatul pe planseta infainata si se fac nudli (suluri lungi groase de un deget) care se taie bucati mai mici. Se apasa la capete ca sa fie mai ascutiti si se fierb in apa clocotita cu sare. Se scot din apa cu lingura pentru spuma si se lasa sa se scurga.
Se incinge untul intr-o tigaie si se prajesc in el nudli, pana ce se rumenesc frumos. Se presara peste ei branza rasa si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nudli cu branza rasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi copti cu cimbru

Cartofi copti cu cimbru

1.Se spală cartofii și se taie felii mari 2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari 3.Se pisează

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se curata ciupercile,se spala se rup coditele care se toaca marunt amestecidu-se cu morcovii,ceapa

9 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • 150 g faina
  • putina sare
  • lapte cat e nevoie,
  • unt pentru prajit
  • branza telemea (veche) rasa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cosulete, sarate, cu costita si legume