Se fierb ouale tari (7 minute) si se racesc.
Intre timp se face o maioneza din galbenus si uleiul adaugat picatura cu picatura. Se adauga smantana si sare dupa gust. Se acopera si se da la rece.
Se curata ouale. Se tine cate un ou pe verticala si se inteapa cu cutitul inclinat \'la ecuator\', in zig-zag. Se taie capacelele \'de la poli\' pentru ca jumatatile de ou sa fie stabile. Se desprind cu grija cele doua jumatati si se scoate galbenusul intr-un bol.
Galbenusurile fierte se freaca cu branza de vaci, boiaua dulce, capacelele de albus, salvia si se adauga sare. Se umplu jumatatile de oua cu amestecul rezultat.
Pe un platou se intinde maioneza si se aseaza jumatatile de oua - nuferii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii