autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oameni de zapada

Autor: Cristinica Bodnar (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristinica Bodnar (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2008

Ingrediente
brinza telemea, brinza de vaci, unt, citeva foi de salata verde, o bucata gogosar, citeva masline, citeva feliute morcov

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma si maleabila.
Se fac bulgari de brinza care se fixeaza cu scobitori. Se orneaza cu bucatele de gogosar, masline, morcov, pentru caciula, ochi, nas. Se imbraca scobitori cu aluminiu alimentar ca niste maturici si se adauga oamenilor de zapada.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ouă umplute şi oameni de zăpadă

Ouă umplute şi oameni de zăpadă

1.Se pregatesc ingredientele 2.Se face maioneza: se pun 3 galbenuşe si o lingură de muştar.

195 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    rodica , 09 februarie 2010

    deosebita ca si aspect .... am mai vazut una dar cu pinguini si nuo mai gasesc p net ... felicitarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Am facut si eu de revelion,dar i-am dat prin parmezan ras.Au iesit extraordinari!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Felicitari ! o ideie excelenta pt sarbatorile de iarna.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Arata extraordinar omuletii de zapada.Un aperitiv ingenios pentru Craciun.Felicitari !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Foarte aspectuosi.

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Excelent, original !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      O idee foarte buna, felicitari.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      frumoa si cred ca gustos

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Foarte haiosi omuletii de zapada,super,in ton cu anotimpul care nu-i departe!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Şi eu fac "oameni de zăpadă". Un aranjament frumos.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Simplu, gustos si aratos !!! Felicitari Cristinica !

    • Fara foto

      Nadia , 06 noiembrie 2009

      Foarte frumosi! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Un deliciu si in plus arata foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • brinza telemea
  • brinza de vaci
  • unt
  • citeva foi de salata verde
  • o bucata gogosar
  • citeva masline
  • citeva feliute morcov

Raporteaza reteta

rodica

deosebita ca si aspect .... am mai vazut una dar cu pinguini si nuo mai gasesc p net ... felicitarii

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
CASCAVAL PANE