Se incalzeste cuptorul la 350*F. ( 180*C)
Se amesteca ovazul, faina bicarbonatul, praful de copt si sarea.
Se bate (separat) zaharul brun cu untul pana devine cremos. Apoi se adauga oul, vanilia, mierea. Se bate pe viteza medie pina e bine amestecat. Se adauga, putin cite putin amestecul de faina cu ovaz. Nu amestecati prea mult, caci ramine aluatul prea moale.
La final amestecati nucile, alunele, etc.
Se ia cit intr-o lingura si se formeaza rotite pe tava. Se coc intre 11-15 min pina devin pufoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii