autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Prajituri

Ochi de elefant

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
pt. blat : 4 oua,5 lg zahar,3 lg faina,2 lg cacao,1/4 praf de copt, esenta migdale, , pt. crema :150g branza dulce,200g frisca, lg zahar,fulgi de ciocolata, 2 banane bine coapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se separa ouale,se bat albusurile spuma si galbenusurile cu restul incredientelor, apoi se incorporeaza usor albusurile cu galbenusurile.Se da la copt.Cand e gata se scoate pe un prosop umed si se ruleaza, se da la racit.
Crema
Se amesteca branza cu 3 lg zahar , in alt bol se face frisca cu 2 lg zahar, se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca ambele compozitii pana iese o crema.
Intindeti usor blatul,puneti crema, puneti bananele pe margini si rulati ambele capete spre interior. Intoarceti rulada cu fata in jos sa nu se desfaca si ornati cu diferenta de crema.Ornamentul este la alegere.


P.S. La crema puteti folosi zahar dupa gust,merge si zaharul vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochi de elefant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ochi de elefant

Ochi de elefant

Se sfarma biscuiti si separat se face sirop din apa, zahar,es de rom, unt si cacao care se pune pe

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Brownies Cappuccino

Brownies Cappuccino

Blat: Se infierbinta cuptorul la 180 grade si se tapeteaza cu hartie de copt o forma patrata de

11 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pt. blat : 4 oua,5 lg zahar,3 lg faina,2 lg cacao,1/4 praf de copt
  • esenta migdale
  • pt. crema :150g branza dulce,200g frisca, lg zahar,fulgi de ciocolata
  • 2 banane bine coapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu prune si alune de padure la slow cooker Crock Pot