Se amestecă ingredientele pentru aluat. Se întind 2 foi, cam de 15 cm lăţime fiecare. Pe margini se pun vişinele fără sâmburi şi se rulează aluatul peste vişine.
În mijloc se unge cu gem. Peste gem se toarnă crema(se împarte în 2, pentru cele 2 foi).
Se coace cam 30 de minute la foc potrivit.
Se ung cu glazura de cacao la rece.
Glazura: Se freacă bine zahărul cu cacaua să nu aibă cocoloaşe. Se adaugă uleiul , oţetul şi apa fierbinte şi se amestecă repede. Se freacă bine şi se toarnă peste prăjitură.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii