autor:

tania stanica

» » Prajituri

OCHIUL SOACREI

Autor: tania stanica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tania stanica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
aluat 1:, 120 gr zahar pudra, 250 gr nuca macinata, 1 albus batut, 2 linguri cacao, 1 zahar vanilat, 2 linguri rom, 2 linguri apa clocotita, aluat 2:, 50 gr zahar pudra, 1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine cele 50 de gr de zahar pudra cu 1 galbenus (aluat 2).
Se amesteca ingredientele de la aluatul 1, se fac bilute, se dau prin zahar tos.
Se ung cu compozitia de la aluatul 2.
Daca ti-a placut reteta noastra "OCHIUL SOACREI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ochiul soacrei

Ochiul soacrei

Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul. Presari

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si iaurt

Tarta cu mere si iaurt

In faina cernuta se incorporeaza untul moale, zaharul, sarea si apa. Se framanta aluatul si il lasam

7 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • aluat 1:
  • 120 gr zahar pudra
  • 250 gr nuca macinata
  • 1 albus batut
  • 2 linguri cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri apa clocotita
  • aluat 2:
  • 50 gr zahar pudra
  • 1 galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de tania stanica
Sarmale

Sarmale

Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte. Se spală orezul, se fierbe. Se pune la

7 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
COZONACI

COZONACI

In primul rand, se da drumul la cuptor si toate ingredientele se acomodeaza la temperatura bucatariei,

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceata de trandafiri

Dulceata de trandafiri

In primul rind, e bine sa stiti ce fel de trandafiri trebuie sa alegeti. Ca regula generala, cei

73 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza dulce