autor:

tania stanica

» » Prajituri

OCHIUL SOACREI

Autor: tania stanica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tania stanica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
aluat 1:, 120 gr zahar pudra, 250 gr nuca macinata, 1 albus batut, 2 linguri cacao, 1 zahar vanilat, 2 linguri rom, 2 linguri apa clocotita, aluat 2:, 50 gr zahar pudra, 1 galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine cele 50 de gr de zahar pudra cu 1 galbenus (aluat 2).
Se amesteca ingredientele de la aluatul 1, se fac bilute, se dau prin zahar tos.
Se ung cu compozitia de la aluatul 2.
Daca ti-a placut reteta noastra "OCHIUL SOACREI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ochiul soacrei

Ochiul soacrei

Se taie sunca fasii subtiri, iar apoi se rade cascavalul. Galbenusul se bate cu ketchupul. Presari

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Amandine

Amandine

Blatul l-am preparat astfel: .... am separat albuşurile de gălbenuşuri şi le-am bătut spumă,

30 voturi    19 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • aluat 1:
  • 120 gr zahar pudra
  • 250 gr nuca macinata
  • 1 albus batut
  • 2 linguri cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri apa clocotita
  • aluat 2:
  • 50 gr zahar pudra
  • 1 galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de tania stanica
Sarmale

Sarmale

Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte. Se spală orezul, se fierbe. Se pune la

7 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
COZONACI

COZONACI

In primul rand, se da drumul la cuptor si toate ingredientele se acomodeaza la temperatura bucatariei,

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceata de trandafiri

Dulceata de trandafiri

In primul rind, e bine sa stiti ce fel de trandafiri trebuie sa alegeti. Ca regula generala, cei

72 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Negresa cu glazura de ciocolata.