Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava se aseaza cubuletele de cascaval pe toata suprafata, apoi se formeaza doua \"cuiburi\" in care se vor sparge ouale (in \"cuiburi\" sa intre doar galbenususurile).Se presara sare,piper,cimbru dupa gust,se acopera cu un capac ,se introduce la cuptor si se tin cca 10 minute sau depinde cum va plac ouale,mai moi sau mai tari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii