Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava se aseaza cubuletele de cascaval pe toata suprafata, apoi se formeaza doua \"cuiburi\" in care se vor sparge ouale (in \"cuiburi\" sa intre doar galbenususurile).Se presara sare,piper,cimbru dupa gust,se acopera cu un capac ,se introduce la cuptor si se tin cca 10 minute sau depinde cum va plac ouale,mai moi sau mai tari.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii