Reteta postata pe: 26 aprilie 2009
Ingrediente
6 oua, 2 cepe mijlocii, 2 linguri cascaval ras, 1 lingura unt, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 12 min
Mod de preparare
Se incinge untul intro tigaie, se presara ceapa taiata felii subtiri, acoperim tigaia cu un capac si se tine cam 5 minute la foc potrivit. Se ridica capacul, se sparg ouale peste ceapa, unul langa altul, se presara cu cascaval ras, se acopera din nou si se lasa la foc iute 5 minute. La gata se sareaza si se pipereaza. Este un mic dejun consistent, rapid de realizat, bun pt 2-3 persoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "OCHIURI CU CEAPA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi
2 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena , 18 septembrie 2009
Da, e foarte gustoasa si hranitoare totodata.