1. Curatati ciupercile, le spalati in mai multe ape, apoi le taiati feliute. Caliti ciupercile in putin ulei incins sau in unt.
2. Dupa ce a scazut aproape toate zeama, adaugati ceapa si usturoiul, taiate rondele. mai lasati pe foc, cel putin 5 minute.
3. Condimentati cu sare si piper dupa gust si spargeti deasupra, cele 4 oua.
4. Printre ochiuri, asezati cateva feliute de rosii si presarati cu verdeata din belsug. Opriti focul dupa 3 minute, si serviti-le calde.
Nota: Se poate adauga si 200-300g kaizer, taiat cuburi mici.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii