1. Curatati ciupercile, le spalati in mai multe ape, apoi le taiati feliute. Caliti ciupercile in putin ulei incins sau in unt.
2. Dupa ce a scazut aproape toate zeama, adaugati ceapa si usturoiul, taiate rondele. mai lasati pe foc, cel putin 5 minute.
3. Condimentati cu sare si piper dupa gust si spargeti deasupra, cele 4 oua.
4. Printre ochiuri, asezati cateva feliute de rosii si presarati cu verdeata din belsug. Opriti focul dupa 3 minute, si serviti-le calde.
Nota: Se poate adauga si 200-300g kaizer, taiat cuburi mici.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii