autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri cu parizer la capac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, ulei, sare, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Parizerul (cate 25-30 g la portie) se prajeste intr-un capac de ulei. Deasupra se adauga oua, se presara sare si se pregatesc ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri cu parizer la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
platou cald

platou cald

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute. Pieptul

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui cu morcovi

Pate de ficat de pui cu morcovi

Spalati ficateii cu apa rece si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, cam 15-20

4 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Crochete de bechamel