autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri cu parizer la capac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, ulei, sare, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Parizerul (cate 25-30 g la portie) se prajeste intr-un capac de ulei. Deasupra se adauga oua, se presara sare si se pregatesc ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri cu parizer la capac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frigarui

Frigarui

Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin... Intre timp am curatat si taiat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Parlim ciolanul si picioarele, le curatam si le spalam bine.Atat ciolanul cat si picioarele eu le-am

3 voturi    1 comentariu
5h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Jumari de porc