ochiuri cu smintina.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200-300g smantana
  • 1-2 lingur faina de grau
  • un sfert de ceapa taiata marunt
  • secretul gustului
  • piper
  • oua

Mod de preparare

Iei ceapa taiat marunt si innmoi in putin ulei la foc mic,apoi torni peste aceasta smantana,insa ai grija ceapa sa fi bine innmuiata sa nu se simta tare,si faina si amsteci,pui condimentele si lasi putin sa fiarba,spargi ouale,cate incap in fandila si le acoperi cu smantana ,ele trebuie sa fiarba in smantana respectiva!Dupa ce s-au terminat,le scoti pe o farfurie!Mod de servireSe servesc fierbinti alaturi de mamaliguta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise