autor:

zana b.

» » Aperitive

Ochiuri frantuzesti

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Ingrediente
4 felii de paine,4 oua,4 linguri smantana mai groasa,4 linguri cascaval ras,sare,tarhon,2 linguri unt

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc,intr-o lingura cu unt fara sa se rumeneasca.

Se prepara ochiurile care se prajesc in restul de unt si se asaza pe cate o felie de paine prajita.

Se pun feliile intr-o cratita mai larga,se toarna peste ele smantana,putina sare si se presara cu cascaval ras.

Se gratineaza in cuptor,la foc potrivit.Se garnisesc cu frunze de tarhon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Bulete de parmezan

Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Este o nebunie.Imi place grozav combinatia asta.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii de paine,4 oua,4 linguri smantana mai groasa,4 linguri cascaval ras,sare,tarhon,2 linguri unt

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Este o nebunie.Imi place grozav combinatia asta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua ascunse in rosie