Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin ulei. Se asezoneaza cu sare si piper, se pun cartofi caliti intr-o tava se formeaza doua gramajoare si cu lingura se fac doua adancituri si acolo se sparg ouale si se condimenteaza. Se introduc aproximativ 10 minute in cuptorul incins la 180 grade, se scot si se rade cascaval pe oua si se mai baga 2 min la cupor...merg servite alaturi de castraveti murati. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii