Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin ulei. Se asezoneaza cu sare si piper, se pun cartofi caliti intr-o tava se formeaza doua gramajoare si cu lingura se fac doua adancituri si acolo se sparg ouale si se condimenteaza. Se introduc aproximativ 10 minute in cuptorul incins la 180 grade, se scot si se rade cascaval pe oua si se mai baga 2 min la cupor...merg servite alaturi de castraveti murati. Pofta buna!!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii