Parizerul se feliaza, i se indeparteaza membrana . Felia de parizer se aseaza intr-un bol si se modeleaza in forma de cuib sau de floare .
In mijloc se sparge un ou si se introduce la cuptor pana se rumenesc putin marginile parizerului, dupa care se acopera si se introduce din nou la cuptor.
Cand oul incepe sa prinda contur, este aproape gata asezati cerculetul de cascaval , ramanand galbenusul neacoperit si reintroduceti la cuptor pana oul capata consistenta dorita, pana obtineti oul pe care vi-l doriti... moale,mediu sau tare.Se orneaza cu feliute de rosii , cu frunze de patrunjel, marar tocat si se condimenteaza dupa gust.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii