Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ kg cartofi, 4 oua, ½ pahar lapte, 1 lingurita unt, putin zahar, sare, 1 lingura cascaval sau brinza, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesmet. Peste pireu se presara cascaval sau brinza rasa. Se da la cuptor, se lasa sa se rumeneasca putin, se scoate la gura cuptorului si cu dosul lingurii unse cu unt se fac patru adincituri. In fiecare adincitura se sparge cite un ou, se presara cu putina sare si se dau la cuptor 2-3 minute sa se inchege albusul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate