Ochiuri in pireu de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 4 oua
  • ½ pahar lapte
  • 1 lingurita unt
  • putin zahar
  • sare
  • 1 lingura cascaval sau brinza
  • pesmet

Mod de preparare

Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesmet. Peste pireu se presara cascaval sau brinza rasa. Se da la cuptor, se lasa sa se rumeneasca putin, se scoate la gura cuptorului si cu dosul lingurii unse cu unt se fac patru adincituri. In fiecare adincitura se sparge cite un ou, se presara cu putina sare si se dau la cuptor 2-3 minute sa se inchege albusul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise