Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesmet. Peste pireu se presara cascaval sau brinza rasa. Se da la cuptor, se lasa sa se rumeneasca putin, se scoate la gura cuptorului si cu dosul lingurii unse cu unt se fac patru adincituri. In fiecare adincitura se sparge cite un ou, se presara cu putina sare si se dau la cuptor 2-3 minute sa se inchege albusul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii