autor:

Oana D.

» » Aperitive

Ochiuri pe pat de ceapa

Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru o portie este nevoie de: o ceapa mare, 2 oua, sare, piper, ulei, patrunjel verde, ketchup sau bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi se adauga o ceasca de apa si se lasa sa fiarba inabusit 10-15 minute. Se scoate capacul, se pune o lingura de bulion sau de ketchup, se da sare si piper si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute, sau pana cand sosul mai scade. La urma se adauga patrunjelul tocat. Se pune in farfurie si pe deasupra se aseaza ouale facute ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
oua ochi

oua ochi

Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    Simplu, rapid si bun ! Super ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie este nevoie de: o ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
  • ketchup sau bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Oana D.
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi umplut

Muschi umplut

Se curata muschiul de pielite si se despica pe lungime fara sa separam bucatile. Se bate cu ciocanul

6 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Specialitate de cascaval

Specialitate de cascaval

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Simplu, rapid si bun ! Super ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ouă în zăpadă