autor:

Oana D.

» » Aperitive

Ochiuri pe pat de ceapa

Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru o portie este nevoie de: o ceapa mare, 2 oua, sare, piper, ulei, patrunjel verde, ketchup sau bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie apoi se adauga o ceasca de apa si se lasa sa fiarba inabusit 10-15 minute. Se scoate capacul, se pune o lingura de bulion sau de ketchup, se da sare si piper si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute, sau pana cand sosul mai scade. La urma se adauga patrunjelul tocat. Se pune in farfurie si pe deasupra se aseaza ouale facute ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu carnati

Omleta cu carnati

Se taie carnatii felii si se prajesc in putin ulei. se bat ouale, se sareaza, se pune piper si se

3 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele. Intr-un

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    Simplu, rapid si bun ! Super ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru o portie este nevoie de: o ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
  • ketchup sau bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Oana D.
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi umplut

Muschi umplut

Se curata muschiul de pielite si se despica pe lungime fara sa separam bucatile. Se bate cu ciocanul

6 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Specialitate de cascaval

Specialitate de cascaval

Se taie cascavalul in felii subtiri si se pune o treime din ele intr-o oala la bain marie, cu capacul

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Simplu, rapid si bun ! Super ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele din soia