autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri romanesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
oua, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min, se scot cu ajutorul unei palete, se scurg si se asaza pe un platou fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri romanesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem. Punem supa de carne in oala

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Omleta cu ceapa

Omleta cu ceapa

Taiem ceapa bucati mici si o punem la calit in ulei. Intr-un castron spargem ouale si adaugam 2 linguri

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute