autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri romanesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
oua, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ouale se sparg unul cate unul si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min, se scot cu ajutorul unei palete, se scurg si se asaza pe un platou fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri romanesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem. Punem supa de carne in oala

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
COSULETE DIN OUA

COSULETE DIN OUA

Dupa ce s-au fiert ouale,se decojeaza,se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat se

2 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Foietaj cu bacon , branza si ciuperci