autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri romanesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
oua, ceapa, ulei, otet, boia de ardei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oula se sparg si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min.
Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa apoi se adauga boia. Se retrage vasul de pe foc. Pe platou se asaza un strat subtire de ceapa si deasupra ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri romanesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti

Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem. Punem supa de carne in oala

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Sufleu de verdure

Sufleu de verdure

Se pregatecte besciamel: puneti la topit untul, intre timp amestecati bine cu un tel faina cu laptele

3 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Ochiurile romanesti le servesc cu unt topit, deasupra....

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • ceapa
  • ulei
  • otet
  • boia de ardei,sare

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Ochiurile romanesti le servesc cu unt topit, deasupra....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb