ochiuri romanesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • ceapa
  • ulei
  • otet
  • boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Oula se sparg si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min.

Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa apoi se adauga boia. Se retrage vasul de pe foc. Pe platou se asaza un strat subtire de ceapa si deasupra ochiuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor