Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
oua, ceapa, ulei, otet, boia de ardei,sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Oula se sparg si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min.
Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa apoi se adauga boia. Se retrage vasul de pe foc. Pe platou se asaza un strat subtire de ceapa si deasupra ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri romanesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Curatam leurda si ii rupem coditele , apoi o spalam bine si o scurgem.
Punem supa de carne in oala
2 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Sidy