autor:

Anonim

» » Aperitive

ochiuri romanesti cu ceapa

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
oua, ceapa, ulei, otet, boia de ardei,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Oula se sparg si se introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 min.
Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa apoi se adauga boia. Se retrage vasul de pe foc. Pe platou se asaza un strat subtire de ceapa si deasupra ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "ochiuri romanesti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta bogata

Omleta bogata

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec

5 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • ceapa
  • ulei
  • otet
  • boia de ardei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv ornamental 2