Incingeti uleiul si rumeniti 2\' jambonul si chorizo taiat felii.Apoi scoateti-le si puneti-le pe un servetel de hartie.
Caliti in acelati ulei ceapa,usturoiul zdrobit,rosiile si sucul lor,supa,iar la final,puneti jambonul si chorizo.
Dati focul la mic si lasati sa fiarba pana cand amestecul se ingroasa.Potriviti de sare si piper.
Adaugati mazarea si mai fierbeti 5\'.Cand este gata,varsati continutul intr-o cratita.
Deasupra spargeti ouale si dati la cuptorul fierbinte inca 10\'(pana se incheaga ouale).
Serviti imediat,cu patrunjel verde tocat si paine de casa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii