Incingeti uleiul si rumeniti 2\' jambonul si chorizo taiat felii.Apoi scoateti-le si puneti-le pe un servetel de hartie.
Caliti in acelati ulei ceapa,usturoiul zdrobit,rosiile si sucul lor,supa,iar la final,puneti jambonul si chorizo.
Dati focul la mic si lasati sa fiarba pana cand amestecul se ingroasa.Potriviti de sare si piper.
Adaugati mazarea si mai fierbeti 5\'.Cand este gata,varsati continutul intr-o cratita.
Deasupra spargeti ouale si dati la cuptorul fierbinte inca 10\'(pana se incheaga ouale).
Serviti imediat,cu patrunjel verde tocat si paine de casa.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii