autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Ochiuri Surpriza

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua, 100 gr de parizer/ sunca, 1 ceapa potrivita, ½ - 1 rosie, sare, piper, ulei, paine

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Se iau doua felii de paine, li se scoate miezul si se vor pune in tigaie sa se prajeasca un pic pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, mijlocul se va umple pe jumatate cu compozitia pregatita anterior si se va sparge un ou deasupra umpluturii. Acest ou nu va trebui sa depaseasca dimensiunile feliei de paine, iar galbenusul trebuie sa fie pozitionat in mijlocul feliei de paine ca in imaginile alaturate, se sareaza, pipereaza si se da la facut.

Se face rapid si este interesanta pregatirea chiar daca sunt niste simple oua ochiuri.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri Surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta aperitiv

Tarta aperitiv

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau

13 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua la cuptor

Oua la cuptor

Se pune sunca felii pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru

41 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    valentina , 09 februarie 2010

    interesanta

  • Fara foto

    Epure Mariana , 04 februarie 2010

    foarte dragut! o reteta usoara si deosebit de gustoasa si inedita! am sa incerc si eu dar la cuptor in tava si cu ceva branza deasupra, sa vedem ce iese.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Sunt foarte aspectuoase, tentante.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      arata foarte bine!Sosul acesta cu ceapa si rosii il facea tatal meu cand eram copii

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Binenteles draga Sidy, ouale se sparg si se adauga peste compozitia respectiva, stii ceva mi-ai facut o pofta deosebita cu uscatelele tale sau cum le spune-ti voi la voi in zona, am vazut fotografia de la interviu si mi-au placut vreau si eu reteta draga Sidy, astept cu nerabdare Cu drag.

    • Fara foto

      Sidy , 24 ianuarie 2010

      Ce bine arata Nico ! Usor de facut si gustos ! Ouale tot in tigaie se fac , da ?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Ingenios. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr de parizer/ sunca
  • 1 ceapa potrivita
  • ½ - 1 rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • paine

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina

interesanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua coapte in cartofi