autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Ochiuri Surpriza

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua, 100 gr de parizer/ sunca, 1 ceapa potrivita, ½ - 1 rosie, sare, piper, ulei, paine

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Se iau doua felii de paine, li se scoate miezul si se vor pune in tigaie sa se prajeasca un pic pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, mijlocul se va umple pe jumatate cu compozitia pregatita anterior si se va sparge un ou deasupra umpluturii. Acest ou nu va trebui sa depaseasca dimensiunile feliei de paine, iar galbenusul trebuie sa fie pozitionat in mijlocul feliei de paine ca in imaginile alaturate, se sareaza, pipereaza si se da la facut.

Se face rapid si este interesanta pregatirea chiar daca sunt niste simple oua ochiuri.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri Surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu legume si jambon

Omleta cu legume si jambon

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul

26 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • valentina , 09 februarie 2010

    interesanta

  • Epure Mariana , 04 februarie 2010

    foarte dragut! o reteta usoara si deosebit de gustoasa si inedita! am sa incerc si eu dar la cuptor in tava si cu ceva branza deasupra, sa vedem ce iese.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Sunt foarte aspectuoase, tentante.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      arata foarte bine!Sosul acesta cu ceapa si rosii il facea tatal meu cand eram copii

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Binenteles draga Sidy, ouale se sparg si se adauga peste compozitia respectiva, stii ceva mi-ai facut o pofta deosebita cu uscatelele tale sau cum le spune-ti voi la voi in zona, am vazut fotografia de la interviu si mi-au placut vreau si eu reteta draga Sidy, astept cu nerabdare Cu drag.

    • Sidy , 24 ianuarie 2010

      Ce bine arata Nico ! Usor de facut si gustos ! Ouale tot in tigaie se fac , da ?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Ingenios. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr de parizer/ sunca
  • 1 ceapa potrivita
  • ½ - 1 rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • paine

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina

interesanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta de primavara