autor:

sorina gabriela

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete vegetariene

Omizi cu spanac

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2011

Ingrediente
2 tuburi aluat de croissant,100g spanac congelat, 100g branza dulce de vaci,1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Se amesteca spanacul , branza si un praf de sare si se da deoparte.
Pe o foaie de copt , pentru a nu se lipii de blatul de lucru se desface aluatul de croissant .Fiecare bucata de croissant se taie in 2. Se ia in palma si se pune o lingurita din umplutura de spanac cu branza.Se ruleaza spre interior,se aduc marginile in centru . Se lasa o bucatica de 2cm , se unge cu ou batut si se aseaza in tava in care formam omida.Se pun bilute ,cat vrem de mare omida.Se unge cu ou batut, se pudreaza cu sare mare si se da la cuptorul incins din clipa in care ne apucam de ansamblarea omidutei.Se coace 10 minute la 200 de grade.
Se pot umple cu ciocolata,carne,telemea....
Este un amuzament foarte gustos.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omizi cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Legumele se curata, se spala si se taie potrivit. Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Tarta cu leurda De cand a aparut leurda, ma gandesc la tot felul de combinatii. O pun in tot ce

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2011

    foarte dragute ;faina idee

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2011

    Corect iubita mea surioara .La Halloween nu m-am gandit :))

  • Anastasia

    Anastasia (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2011

    Arata super fain soro, o idee buna de halloween :)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      Credeam că numai chinezii mănâncă omizi! Iaca şi noi cu omiduţe drăgălaşe si nu facem alergie!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      In sfarsit vad si eu...omizi simpatice ! O idee minunata !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      As papa si eu o omiduta... de-asta ha,ha. Felicitari !*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      ce bine arata omizile tale :) Bravo!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 tuburi aluat de croissant,100g spanac congelat
  • 100g branza dulce de vaci,1 ou.

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

5 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

81 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

7 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte dragute ;faina idee

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Paine parfumata