Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu albusul. Se pune tigaia cu o lingura de unt la foc tare si cand s-a infierbantat untul, se toarna ouale batute. Cand incepe sa se intareasca, se introduce pe dedesupt un cutin cu varful lat, sau se misca iute tigaia, ca sa nu se prinda omleta. Cu ajutorul cutitului se impatureste omleta in trei, dupa ce s-a pus garnitura dorita si se serveste.
Se poate servi cu piure de spanac sau foi de spanac intregi, oparite si inabusite in unt, rosii inabusite in unt, varfuri de sparanghel fiert in apa si tras cu unt, branza sau sunca
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii