Se sparg ouale intr-o cana, se bat (amesteca) bine, se adauga un praf (putin) de Delikat, sare si piper si se bat inca putin pentru omogenizarea oualelor cu Delikatul, sarea si piperul. Se taie ceapa si ardeii grasi. Ceapa in bucati mititele,iar ardeii cubulete. In tigaie, se pune uleiul si se da la foc mediu. Cand uleiul este incins (1-2 minute), se adauga ouale si legumele si se amesteca pana cand ouale se incheaga. Omleta este gata! In cazul in care vreti sa o faceti folosind langa ingredientele de mai sus si carne,atunci adaugati si carnea (salam uscat, kaizer etc.) odata cu celelalte ingrediente (legumele) in tigaie. Puteti de asemenea inainte de a pune ouale batute in tigaie, sa caliti legumele daca va place asa, dar prin calire, aroma lor se mai pierde, asa ca de aceea eu le pun odata cu ouale batute in tigaie. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii