Omleta a la Costin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie
Omleta a la Costin

Ingrediente

  • Varianta fara carne (vegetariana)
  • oua 3 sau 4,
  • ceapa verde 1 leg.,
  • ardei gras galben 1/2 buc.,
  • ardei gras rosu 1/2 buc.,
  • ardei gras verde 1/2 buc.,
  • praf de curry.
  • Pentru varianta cu carne, ne trebuie in plus de cele de mai sus, sa mai adaugam carnati, salam uscat, kaizer ori alte specialitati de porc, acelea care va plac mai mult. La care se mai adauga ulei de masline, delikat (baza pentru mancaruri), sare si piper dupa gustul si placerea fiecaruia. Si la fel de important ca ingredientele, o tigaie de teflon.

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-o cana, se bat (amesteca) bine, se adauga un praf (putin) de Delikat, sare si piper si se bat inca putin pentru omogenizarea oualelor cu Delikatul, sarea si piperul. Se taie ceapa si ardeii grasi. Ceapa in bucati mititele,iar ardeii cubulete. In tigaie, se pune uleiul si se da la foc mediu. Cand uleiul este incins (1-2 minute), se adauga ouale si legumele si se amesteca pana cand ouale se incheaga. Omleta este gata! In cazul in care vreti sa o faceti folosind langa ingredientele de mai sus si carne,atunci adaugati si carnea (salam uscat, kaizer etc.) odata cu celelalte ingrediente (legumele) in tigaie. Puteti de asemenea inainte de a pune ouale batute in tigaie, sa caliti legumele daca va place asa, dar prin calire, aroma lor se mai pierde, asa ca de aceea eu le pun odata cu ouale batute in tigaie. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise