autor:

Fara foto

» » Aperitive

omleta a la gazela_alex

Autor: alexandra cristurean (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra cristurean (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2006

Ingrediente
masline,ciuperci,pastai,3 catei de usturoi, ceapa medie,3 rosii medii,50g de unt si cel mai important 4 5 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

se bat ouale si se condimenteaza cu piper si sare.se caleste putin ceapa taiata marunt in unt si dupa ce s-a aurit se adauca celela legume taiate marunt de asemenea.dupa ce s-au patruns cit de cit se adauga oul batut si se lasa la foc mare pt 2-3 min pina ce se formeaza baza omletei pe fundul tigaii.apoi se i-a de pe foc si se mai tine in cuptor inca vreo 5-8 min pina ce si suprafata se coace.cuptorul va trebui setat la 200 cels pt timpul acordat.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta a la gazela_alex" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
oua umplute

oua umplute

Ouale umplute au intotdeauna un aer sarbatoresc , nici nu le fac des, tocmai ca sa fie gustate la

6 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Ciuperci cu mozzarela, la cuptor

Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • masline,ciuperci,pastai,3 catei de usturoi, ceapa medie,3 rosii medii,50g de unt si cel mai important 4 5 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi